Het consult

Voor een consult/behandeling kom ik bij u thuis. In principe kan ik elke behandeling bij u thuis toepassen, alleen voor een consult diercommunicatie kan dit op afstand. Het is van belang dat ik uw huisdier in zn eigen omgeving observeer, bovendien scheelt het voor u en uw dier een boel stress. U weet wat een moeite het kost om met uw hond naar de dierenarts te gaan of om uw kat in een draagmandje te doen en in de auto naar de dierenarts te gaan. Deze stress is niet bevorderend voor het welzijn van uw huisdier. Maar vergeet niet dat er situaties kunnen zijn waarmee u echt naar de dierenarts toe moet, dit weegt altijd zwaarder dan de stress voor uw huisdier!

De vergoeding voor een consult of behandeling is afhankelijk van de tijd die ik voor uw huisdier nodig heb.
Gemiddeld duurt een consult 1 uur 1 uur waarin ik uw huisdier onderzoek en observeer, met u een intakeformulier invul en doorneem en in overleg met u een behandelplan opstel. Dit behandelplan kan bestaan uit een voedingsadvies, een bachremedie, een DNA healing enz.

U kunt natuurlijk ook het intakeformulier op uw gemak alvast zelf thuis invullen voordat ik bij u langskom, dit is misschien voor u wat prettiger zodat u geen dingen over het hoofd kan zien m.b.t. de gezondheid van uw huisdier.

Een consult/behandeling kost 45 euro per uur (exclusief reiskostenvergoeding) dit lijkt misschien veel, maar in tegenstelling tot een dierenarts kan ik de tijd nemen voor u en uw huisdier en staat u niet binnen 10 minuten weer op straat met veel vragen.
Bovendien zijn homeopathische middelen die bij een behandeling ingezet kunnen worden vaak goedkoper dan de middelen van de dierenarts.

Voor het aanvragen van een consult/behandeling kunt u het intakeformulier invullen.

Betaling voor een consult of behandeling op locatie geschieden uitsluitend contant

Het is ook mogelijk om per e-mail advies te vragen, dit kan informatie zijn over een aandoening/ziekte die uw huisdier heeft, een voedingsadvies, maar ook voor het adviseren van een behandeling of natuurgeneesmiddel bij bepaalde aandoeningen of klachten. Vul dan het contactformulier op de website in. Let op dit is alleen een formulier om advies/informatie aan te vragen. De kosten voor dit advies en bijkomende verdere informatie bedragen 15 euro. Wij verzoeken u dit bedrag te betalen via overschrijving op postbankrekening 3149712 t.g.v. N. Hoogeveen, Nijkerk onder vermelding van uw naam en woonplaats. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, krijgt u ons advies. Hebben wij nog aanvullende informatie nodig dan zullen we contact met u opnemen.

Ik ben een officieel geregistreerd therapeut, wat voor u een garantie is dat ik volgens de juiste richtlijnen werk.