Geopathische belasting bij dieren

Uit onderzoeken is gebleken dat door het gebruik van electrische apparaten het natuurlijk magnetisch veld van onze woon, -en werkomgeving wordt verstoord. Deze verstoring door electrische apparaten heet electrosmog. Het natuurlijke stralingsveld van de aarde, ook wel Schumann-resonantie genoemd, levert een bijdrage aan ons natuurlijk welbevinden. De Schumann-resonantie(7,83 Hz) is de biologische klok van al het leven op aarde.

Veroorzakers van straling zijn GSM masten, UMTS masten, mobiele telefoons, dect telefoons, C2000 systeem(communicatiesysteem politie en brandweer) radarinstallaties, draadloze netwerken, GPRS, blue tooth, magnetrons enz.

Niet alleen wij mensen maar ook onze (huis)dieren reageren op geopathische en electrosmog straling; er ontstaat een disbalans in het lichaam.

Geopathische belasting is een verzamelnaam voor ziekten als gevolg van diverse soorten aardstraling. Dieren kunnen een indicatie geven van plekken waar "straling" is. Zo zijn er onder de dieren zogenaamde stralingzoekers en stralingmijders:

Stralingzoekers Stralingmijders
katten
wespen
mieren
muggen
bijen
hommels
vliegen
muizen
slangen
honden
geiten
paarden
koeien
schapen
varkens
alle vogels
alle andere zoogdieren

 

Een geopathische belasting bij kippen kan problemen geven met het leggen van eieren, koeien kunnen problemen krijgen met het geven van melk, varkens reageren stressachtig, bijten in hun eigen staart en krijgen remmingen in de groei, maar ook belroos(wondroos, erysipelas), paarden zijn zeer gevoelig voor straling, paarden kunnen kreupel worden, darmkoliek krijgen, onrustig worden, spierreuma krijgen, huiduitslag krijgen, bloedafbraak kan optreden en hoesten, honden en katten kunnen kaal worden, en blaffen of miauwen extreem veel.

Let dus eens op uw huisdier, wil het dier op een bepaalde plek in huis niet in de mand liggen, dwing het dier dan niet, maar leg de mand elders neer. Grote kans dat het dier er dan wel in gaat liggen. Zo vinden katten het heerlijk als u een hele dag gewerkt heeft om zich 's avonds op uw schoot te nestelen, katten werken sterk ontladend. Na een tijdje heeft u het gevoel alles weer aan te kunnen.

Er zijn manieren om uw woonomgeving en dat van uw huisdier te ontstoren van geopathische belasting. Er zijn deskundigen die uw woonomgeving kunnen "opmeten" om vast te stellen wat de geopathische belasting is, maar die u ook kunnen adviseren met welke middelen u er iets aan kunt doen.