Wie ben ik?

Ik ben Natalie van Zoelen-Hoogeveen, ben 35 jaar oud en heb altijd al een grote voorliefde voor dieren gehad. Vandaar dat ik op jonge leeftijd vegetariër ben geworden. Op de een of andere manier kreeg ik als kind vaak een ziek dier op mijn pad. De mensen om mij heen hadden al gauw door dat wanneer ze hun zieke dier bij mij brachten, ze hun dier weer sterk en gezond terug kregen. In mijn slaapkamer hield ik vroeger een vogel, tamme ratjes en een konijn en hadden we een hond en een kat rondlopen. Ik woon samen met mijn man  in Nijkerk en hebben we 2 geweldige katten. Vanaf mijn twaalfde hebben mijn ouders een praktijk voor alternatieve geneeswijzen voor mensen, wat mij van begin af aan heel erg interesseerde. Ik heb een gezonde en natuurlijke manier van leven dus eigenlijk met de paplepel ingegoten gekregen. In die tijd keek men nogal vreemd op tegen alternatieve geneeswijzen, maar vooral tegen alternatieve geneeswijzen voor dieren. Gelukkig zijn deze alternatieve geneeswijzen de laatste jaren steeds meer uit de taboesfeer gekomen en gaan steeds meer mensen hun gezondheid en dat van hun huisdier bevorderen door middel van diverse alternatieve therapieën en natuurgeneesmiddelen.

Na de middelbare school heb ik me bezig gehouden met diverse opleidingen en cursussen voor mens en dier:

Mens Dier

Aromatherapie
DNA healing (Thètahealing) 1 en 2
DNA healing (Thètahealing) Advanced
Short Cut DNA healing
Massagetherapie
MBO Verzorgende IG
HBO anatomie, pathologie en fysiologie
HBO ziekteleer, diagnose en advies
Stressbeheersing
Werken aan chronische ziekten
Voedingstherapie 

Acupunctuur
Acupressuur
Aromatherapie
Bloesemtherapie(Bach, Australian Bush, Findhorn)
Communiceren met dieren
Dieren EHBO
Diermassage
Dierenverzorging
DNA healing (Thètahealing) 1 en 2
DNA healing (Thètahealing) Advanced
DNA healing (Thètahealing) Shortcut
Edelsteentherapie(Lithotherapie)
Fytotherapie
Homeopathie
Medische basiskennis van honden en katten
Reiki
Specialisatie homeopathie
Werken aan hondengedrag
Werken in de diergeneeskundig praktijk
Dieren energetisch behandelen
Dieren energetisch behandelen spec.

Momenteel werk ik als verzorgende IG in het Leendert Meeshuis in Bilthoven en ben ik bezig mijn alternatieve dierenpraktijk verder op te bouwen.

Ik hoop in de toekomst mijn alternatieve dierenpraktijk verder te kunnen uitbreiden. Ik heb in de reguliere zorg veel ervaring op gedaan, maar het past steeds minder bij me. Het liefst wil ik alleen nog maar alternatief werken met mens en dier. Mijn doel is om de mensen bewuster te maken van hun verantwoording voor de gezondheid van hun huisdier, maar ook voor zichzelf. Als je een huisdier hebt moet je er goed voor zorgen en wel op een zo natuurlijk mogelijke manier. Ook hoop ik een bijdrage te kunnen leveren dat mensen hun huisdier beter gaan begrijpen en dat ze hierdoor maatjes voor het leven worden.